Followers

Magnolia-licious Store News and Offers!!

Friday, May 24, 2019

Feel Better Soon!

Good morning crafty friends!!

We all have our days when we aren't feeling well.  This little cutie pie seems to be a little under the weather.  She found her adorable little bunny slippers, a hot drink and settled in!  She is a Magnolia stamp called Tilda with Bunny Slippers and can be found at Magnolia-licious.  There is such an abundance of cuteness to be found in the shop!


~Copics~
Skin:  E11/21/00/000/0000-R20/30/00
Hair:  E57/31/51/50
Greens:  G21/20/BV20 - Leaves: G24
Grays:  C2/1/00/CB
Pinks:  RV93/91/02/00/000
Grounding:  W2/1/0/00
Shading:  W1/00/CB


The dies are from Rox Stamps-Square Die with Cross Stitch, Whimsy Stamps Peony Flower Die, the rest are from my stash.  The paper is from Maja Designs-Vintage Spring Basics 6x6.


I added a few soft pink pearl stamens with the flowers to add a little more pink to the card without adding more flowers, and added flat backed adhesive pearls for dimension.  I created the sentiment in Microsoft Word.


As always, you can find an abundance of gorgeous inspiration images for sale here.

Thanks for visiting today!  Remember to join in the fun and enter your Magnolia-licious projects in the Magnolia-licious challenge.  We would love to see your creations.

More details can be found on my blog here.

Thank you so much for visiting today!

Crafty Hugs – Pam xx


1 comment:

 1. Hei, jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd Etter å ha vært i forhold til Ektemann i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har For ham ba jeg ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg sendte postkassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gitt et løfte om at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, vil jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staveren som hjalp meg med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
   Du kan sende e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  Kjærlighet Stavninger
  Tjen gode penger eller vinn en lotteri.
  Oppnå suksess i virksomheten.
  Åndelige problemer.
  Vinn rettssaken.
  Se etter din livspartner.
  Få en godt betalt jobb.
  Få kontroll over ekteskapet ditt.
  Motta favør og få tiltrekning fra folk.
  Få tilbake tapte penger.
  Helbred deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig.
  Løs svangerskapsproblemer og velsigne deg med babyer etc ...

  Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
  gjennom babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Takk meg senere

  ReplyDelete